Rendelési feltételek

Az alkohol tartalmú termékeket és a dohányárut csak 18 év feletti személy veheti át! Amennyiben az átvevőt szállítónk 18 éven alulinak ítéli meg, személyigazolványt kérhet.

Szállítást csak Debrecen határain belül áll módunkban vállalni.
Rendelési minimumtétel nincs. A rendelt dohányáru ára nem befolyásolja a vásárlás értékét.

Rendelését a 06 52/422-067 telefonszámon adhatja le. 

Az árak az áfát és a göngyöleget magukban foglalják.

Rendeléskor mindenképpen adja meg telefonos elérhetőségét. Amennyiben nem sikerül Önnel egyeztetni, a megrendelést nem szállítjuk ki.

Szolgáltatásunk a hét minden napján 0-24 óra között vehető igénybe. Rendelésüket igyekszünk 45 percen belül teljesíteni. Túl sok egy időben leadott megrendelés esetén a kiszállítási idő meghosszabbodhat. A vételár teljes kiegyenlítéséig az áru az eladó tulajdonát képezi.

Ha a honlapon megrendelni kívánt termék a megrendelés időpontjában kellő mennyiségben nem áll rendelkezésre és nem tudjuk a vevőt kiszolgálni, abból adódó minden kártérítési igényt elutasítunk. Az árváltozás jogát fenntartjuk!


A szolgáltatás díja

Vásárlási érték: Szállítási díj:
2000 Ft alatt  900 Ft
2000 Ft - 5000 Ft 450 Ft
5000 Ft felett   díjtalan

15 000 Ft feletti rendelés esetén ajándék édes olasz pezsgő!!!

A rendelt dohányáru ára nem befolyásolja a vásárlás értékét.

 

Házibulikra, esküvőkre, magán és céges rendezvényekre italok szállítását, illetve koktélpartyk teljes lebonyolítását vállaljuk. A megmaradt italokat teljes áron visszavásároljuk és előzetes egyeztetés alapján visszaszállítjuk, amennyiben jövedéki terméknél a zárjegy sértetlen. Csak a számlával igazolhatóan nálunk vásárolt termékeket tudjuk visszavenni.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! 18 éven aluli személyek szeszesitalt és dohányárut nem fogyaszthatnak!
 
 
 
Uniweb Design